Pop med soul flavour i nyt sommerhit fra Juice – rotation på P7

Posted by Steen Category: Seneste nyheder Tag: ,
Juice – Indestructible PM
Pop med soul flavour i nyt sommerhit fra Juice
Der er lagt op til en ægte ørehænger fra Juice med nummeret Indestructible. Et soulfuld popsang, båret af gruppens sædvanlige, superlækre vokalarbejde. Eve og Anne er fløjet ind fra London og Ibiza, hvor de bor hver især. Sidste år blev de ført sammen igen ved en fælles koncert, og de har siden så ofte som muligt mødtes i Danmark, hvor de har sunget og skrevet ny musik. Det er der kommet fantastisk en sang ud af, som helt sikkert vil sætte gang i den hen over sommeren.
Indestructible er lyden af god karma, energi, følelsen af at være på toppen og connecte med andre – og det perfekte sommer soundtrack for 2019.

Singlen Indestructible udkommer Fredag d. 7 Juni på Wild North Music