Betty Bass rammer P4, P7 og Spotify Chill Hits

Betty Bass

Danmarks nye soulstjerne.

Nu er Betty Bass klar med sin nye single, Sideways. Et drømmende udspil om at tage springet ud i kærligheden. Om hele tiden at være lige ved og næsten. At sweet talk uden handling ikke fører til noget. Og at kærligheden kræver en indsats. Sangen er skrevet af Betty Bass, Peter Biker, Obi Klein samt britiske Charli Taft og produceret af Peter Biker for Wild North Music.


“Danmark gemmer på en soul-skat i internationalt
format” Bands of Tomorrow Anmeldelse af The Sweet Role

En overbevisende debut

Med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone, laid back rytmik og internationale klang lægger Betty sig helt i front på den danske soul-scene. Med bl.a. gode omtaler, flotte placeringer på et hav af streaminglister og rotation på P7 tyder alt på, at Bettys karriere er skudt godt i gang.

Facebook
Instagram

Lyt ‘The Sweet Role’ her