Betty Bass – Ny single og musikvideo

Fredag d. 28 februar udkommer Late Night Call

– Bettys tredje single

Nu er Betty Bass atter på banen med endnu en single, nemlig Late Night Call. En tidløs sang om længslen efter kærlighed. Om det skæve forholds opslidende uro, om tvivlen på gengældelse … og i hvilket omfang. Betty leverer en overbevisende præstation med endnu mere power og full voice end tidligere; her i en luftig uptempo produktion med rødder i 80’ernes soul med både LinnDrum, håndspillet Fender Bass og guitar licks som en aften på Studio 54.

Sangen er skrevet af Betty Bass, Pelle Amer og Peter Biker og produceret af Peter for Wild North Music.

Det ligner en succes

Med placeringer på flere af Spotifys internationale spillelister har Sideways rundet den halve million streaminger. The Sweet Role opnåede rotation på P7, Sideways på P4 og P7 og dr.dk bringer snart et portræt af Betty i serien Upcoming i samarbejde med P3. Hun var opvarmning for Jamila Woods, synger kor for bl.a. Jada og er kon- certaktuel i løbet af næste halvår; bl.a. i Huset, Ideal Bar, Toldkammeret og til New Note Festival. Dagene er travle, produktionen er stor og viljen enorm. Men lige nu handler det om Late Night Call.

Find Betty her

Streaming – lyt her
Musik Video
Facebook
Instagram