Betty Bass – Vibe Out

Betty Bass.

Danmarks nye soulstjerne.

Fredag 22. maj udkommer Vibe Out

– Bettys fjerde single

Så er Betty Bass på banen med endnu en single. Hvor Vibe Out handler om ro i flirten, at lære hinanden at kende og om at give kærligheden den tid, den kræver, er Bettys karriere næsten det modsatte. Det går hurtigt. Og Betty kan magte det. Med 1.2 mio streams af Sideways på Spotify, Late Night Call som nr. 11 på den officielle Airplay Top-20 liste, B-rotationer og udvalgt artist på P3 Upcoming ligner hun en succes.

Med Vibe Out tager hun sit eget take på tidens tendenser. Med et udspring i 90’ernes amerikanske R&B blander hun hip-hop’ens trap beat med sin egen, helt unikke soul. Resultatet er både dragende og unikt. Sangen er skrevet af Betty Bass, Peter Biker, Obi Klein samt britiske Charli Taft og produceret af Peter Biker for Wild North Music.

Mød Betty

Betty har allerede været support for flere kunstnere, enten som korsanger for Jada eller fx varm up for Jamelia Woods. I samarbejde med PDH Music tager hun i efteråret på en landsdækkende headliner-tour, som bl.a. bringer hende til Århus, Odense og København. Smut forbi og oplev Betty Live.

Stream:

Lyt til single Vibe Out her

Find Betty:

Facebook

Instagram