Betty Bass – Queen

Betty Bass - Queen

Betty Bass.

Danmarks nye soulstjerne.

Fredag 21. august udkommer Queen
– Bettys femte single

Sangene står i kø hos Betty Bass. Og dermed også singlerne. Nu udkommer Queen, den femte i rækken mod udgivelsen af Bettys første album i begyndelsen af det nye år. Der er skruet yderligere op for 90’ernes varme R&B, tilsat en smittende omgang hi-hat trap og en lille flirt med pop – syet effektivt sammen af Bettys overlegne vokal. Her er virkelig tale om et talent i rivende udvikling.

En sang om respekt

Queen handler om fundamentet for den givende kærlighed og retten til at være den, man er. Eller som Betty siger:

Ingen skal føle sig presset til at tilpasse sig sin partners opfattelse af, hvordan man skal være. Hvis man først går på kompromis med egne idealer, hvordan skal man så kunne være noget for andre? Sangen er påmindelse om, at man er The Queen – og skal behandles som en sådan. Intet mindre!

Teksten er skrevet af Betty Bass og musikken i samarbejde med Peter Biker.

Markedet har fået øjnene op for Betty

1.4 mio streams af Sideways på Spotify, Late Night Call som nr. 11 på den officielle Airplay Top-20 liste, B-rotationer, udvalgt artist på P3 Upcoming og løbende tilstedeværelse på DR P3, P4 og P6 taler sit eget sprog. Og Bettys fanbase øges tilmed dag for i dag i såvel Sverige som USA, hvor vi også finder halvdelen af hendes lyttere. Succes’en lægger selvfølgelig grund til en mini-turne i eget navn efter en lang række acts som korsanger for bl.a. Jada og warm-up for Jamelia Woods. Smut forbi og tjek Betty live.

Lyt til Queen her:

Queen

Find Betty her:

Instagram
Facebook