Betty Bass – On The Run

Fredag 27. november udkommer On the Run
– sidste single inden Bettys fulde album primo 2021

Bettys nye single ’On the Run’ er et forrygende eksempel på hendes sikre vokal og gode sangskrivning. En unik omgang moderne soul-pop præget af tidens R&B, men med begge ben solidt plantet i 60’ernes melodiske sangskrivning. Produktionen er endnu mere fokuseret på hendes vokal end
tidligere. Og Betty kan bære det nøgne og ærlige udtryk i de lækre omgivelser. Tjek bare den smagfulde transponering fra vers til omkvæd.

… Nye souldronning. Og det er lige, hvad hun er. Betty Bass brager igennem med sin delikate soul-vokal og r&b-lyd, som har fået hendes karriere til at skyde i vejret..
Bands of Tomorrow om singlen Queen.

En sang om familie

Familien har sin egen dynamik. Man er født ind i den, og der ligger nogle helt grundlæggen- de forventninger til den. Det er – som vi alle ved – bare ikke altid, de bliver indfriet. On the Run er en sang om søgen efter afklaring og tilgivelse. Ikke blot om følelsen af ikke at blive forstået, men også om erkendelsen af, man måske ikke selv forstår den anden part. Teksten er skrevet af Betty Bass, Konni Kass og Peter Biker; musikken af Betty og Peter.

Her, der og alle vegne

Et hav af spillelister på Spotify, kontinuerlige afspilninger på utallige radiokanaler, koncerter og masser af følgere i Danmark, Norge, Sverige og USA. Bettys popularitet er støt stigende og lover godt for udgivelsen af det kommende album i begyndelsen af det nye år. Hop med på bølgen og tjek Bettys fantastiske vokal på hendes sjette single: On the Run!

Lyt til ‘On The Run’ her

Find Betty her:

Facebook
Instagram