WARM UP – Young Love

Fredag 23. april udkommer Young Love
– sidste single inden Bettys upcoming album, Grown.

I maj udkommer Bettys overbevisende debutalbum med hele 16 tracks. Grown er en helstøbt fortælling om at blive voksen, finde sig selv og vælge en retning i livet. Det er stærkt personlige historier fortalt fra hjertet.

Titlen på singlen taler for sig selv: Den første kærlighed, som både er brutal, naiv og smuk på samme gang. En fortælling, vi alle kan relatere til. Balladen leveres skrøbeligt i en overbevisende produktion med dybe rødder i moderne soul-pop og R&B

Allerede godt modtaget

Betty er godt at i gang med at cementerer sin poition som Danmarks nye souldronning. Hun er tæt på 2 mio afspilninger af Sideways på Spotify, er på et hav af spillelister og får godt med airplay på diverse radiokanaler.

Vi sætter alle sejl til

Udgivelsen af Grown 21. maj understøttes ikke blot af Livestreams, Mini-documentaries og fx Releaseparties. Men også af en massiv indsats på sociale medier overfor den hurtigt voksende skare af loyale fans i Danmark, Norge, Sverige og USA, som bl.a. skyldes Bettys lange række koncerter med sit solide liveband. Her er tale om en artist midt i sit gennembrud.

Lyt til Young Love her

Young Love

Find Betty her:

www.facebook.com/bettybassmusic
www.instagram.com/bettybassmusic