Betty Bass – Debutalbum Grown

Betty Bass cementerer sin position som Danmarks nye soul og r&b stjerne på Grown – et debutalbum af international klasse! 

Grown er fortællingen om at blive voksen og navigere i et voksenliv. Og Betty kommer hele vejen rundt: Den brutale og naive (men også smukke) første kærlighed (YOUNG LOVE), om at finde sin egen vej i forholdet til sin far (ON THE RUN), at turde sige fra trods et omsorgsfuldt sind (THE SWEET ROLE), at fravælge mennesker, der ikke bidrager til et bedre liv (DWY) og fx om at træde ind i den musikbranche, hun nu selv er en del af (FADE). Præcise sange der giver anledning til refleksion. 

En smittende, melodisk præstation Albummet er produceret for Wild North Music af Peter Biker. Produktionen rækker ud over landets grænser med sin silkebløde lyd i en unik omgang moderne soul-pop med stærke referencer til 90’ernes amerikanske R&B og hip-hop’ens trap beat. Det hele er båret af den meget melodiske sangskrivning, hvor Betty med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone og laid back rytmik lægger sig helt i front i genren. Betty kryber under huden. 

Knap 2 mio streams af Sideways på Spotify, høje placeringer på på den officielle Airplay Top-20 liste, B-rotationer, udvalgt artist på P3 Upcoming og løbende tilstedeværelse på DR P3, P4 og P6 taler sit eget sprog. Betty er Grown! 

16
KOOL TRACKS

Kezia (Intro)
The Sweet Role
Young Love
Whatever
Sideways
Fade
Late Night Call

Distant
Naked
High (Interlude)

Grown
Vibe Out
Ride or Die

Queen
DWY
On the Run


Sangene er skrevet af Betty Bass og Peter Biker i samar- bejde med både danske og udenlandske sangskrivere som Obi Klein, Charli Taft, Carleen Shankle, Konni Kass, Laura Herman Steenberg , Kristjan Hansen og Markus Artved.

Lyt til Grown her

Find Betty

Instagram
Facebook