Phillip Etienne – Hånd i Hånd

Phillip Etienne

Fredag d. 13. August udkommer “Hånd i Hånd”

Phillips tredje single

Hånd i Hånd handler om afsavn og forventningsglæde. At vi mennesker har brug for at elske og blive elsket, men at alt forandrer sig med tiden, og intet varer evigt. Livet går op og ned, og det skal man ifølge Phillip lære at omfavne:

“Festen kan ikke fortsætte hele ugen! Nyforelskelsen forsvinder også på et tidspunkt… Og selvom vi gerne vil fryse tiden, så er det måske alligevel ikke ønskværdigt. Mange vil komme til at savne sommeren, men der må nødvendigvis også være en vinter. For uden den, ville vi ikke sætte særlig høj pris på det andet. På den måde er der noget særdeles meningsfuldt i livets mange kontraster”

Co-writing over Teams

Sangen blev skrevet sammen – hver for sig under corona-lockdown af Phillip Etienne, Louise Buch Jensen og Ocean Thomsen. Phillip fortæller om processen:

“På trods af, at vi har været nødsaget til at isolere os fra hinanden, så er det alligevel lykkedes at lave noget sammen. Sangen udsprang fra en idé, som Louise havde sendt os. Derefter mødtes Ocean og jeg på Teams, hvor vi arbejdede videre på tekst og melodi. Det er der så kommet den her fantastiske sang ud af, som et resultat af nogle ret unikke omstændigheder.”

Om Phillip

Phillip Etienne er bosat i Randers. Han er tidligere oversergent i Forsvaret og han er uddannet lærer med linjefag i matematik, samfundsfag og religion.
Hans første single “Tilløb” var Ugens Hit Tip på P4.

“Hånd i Hånd” er produceret af Ocean Thomsen for Wild North Music.

Find Phillip her

Stream

Facebook