Thomas Buttenschøn – Hvidvin & Hjerter

Fredag d. 20. august udkommer Hvidvin & Hjerter

– første single fra Thomas kommende album

Hvidvin & Hjerter er et dansabelt sensommer-soundtrack, som handler om parforholdets ups and downs, og de skænderier der opstår undervejs, men også om at være gode sammen på trods. For selv om Chardonnay, sommerregn og lange lyse nætter er skønne, så kan det være svært at være kærester når hverdagen ruller og vi glemmer at sætte os ned sammen. Og det er essensen ifølge Thomas:

“Vi skal huske at sætte pris på de små øjeblikke. At værdsætte hinanden og bare glæde os over at sidde to mennesker og være sammen. Det er tosomheden det handler om, som for alt i verden ikke må briste.”

Tænkte på sin kæreste

Det var netop tosomheden, som var inspirationen til sangen. For i denne tid, hvor vi ikke har kunne være samlet så mange, har vi brugt meget tid hjemme.

“Jeg sad bare i sommerhuset og tænkte over hvor glad jeg er for min kæreste og på hvor dejligt det er bare at være sammen og nyde det. Jeg havde det sådan: lad os lige blive ved med det her, bare lidt endnu”

Hvidvin & Hjerter er det perfekte sensommer-soundtrack, som forlænger sommeren bare liiige lidt mere. Man falder pladask for sommerstemningen og den karakteristiske optimistiske Buttenschøn-vibe; så drøm dig hen til en sommeraften med iskold Chardonnay, sommerregn og den du holder allermest af.

Sangen er skrevet af Thomas Buttenschøn og Casper Lindstad og er produceret af Oliver McEwan. Udgivet på Wild North Music.

Find Thomas her

Stream
Facebook
Instagram