Laura Druzy – A Beautiful Thing

A Beautiful Thing er en empowering sang om at sætte sig selv fri. Lauras stemme står stærkt i front og emmer af rå melankoli ovenpå en organisk og moderne sound af sprøde elguitarer og et tight uptempo beat. Man kan nærmest dufte fart og brændte dæk når Laura synger ‘6th gear, red steel, highways, thats me’.

“Sangen er skrevet med en form for distance og ironi om en bil der underkaster sig sin ejer. Men den handler om en svær periode af mit liv, hvor jeg rejste rundt i verden og mere eller mindre levede i min bil, når jeg var hjemme. Det var en følelsesmæssig flugt, men også en frihedsrejse, som for mig kom til at betyde ‘en ny start’. Den har givet mig styrke.” Fortæller Laura.

Et Healende værktøj

Laura skriver sine sange ved sit hvide klaver, som hun har haft siden hun var helt ung. Det er ved dette klaver hun altid har bearbejdet svære følelser og det har været et healende værktøj at skrive sange. Laura forklarer:

“Et kendt ordsprog som jeg kender fra Buddha lyder: “Every morning we are born again”. Det minder mig om, at vi altid kan starte forfra. Vi kan ikke kontrollere hvad vi oplever, men vi kan vælge at acceptere det vi møder. Det lyder måske spacey for nogle, men jeg tror på, at det er empowering og frihedssættende at give slip. A Beautiful Thing er mig, der giver slip på en periode, jeg troede skulle definere mig for altid.”

Sangen er skrevet af Laura Druzy og produceret af Peter Biker for Wild North Music.

23-årige Laura Druzy er opvokset på Frederiksberg og Lyngby. Hun skrev sin første sang som 8- årig og gik til blokfløjte, klaver og sang efter skole. I sin fars familie var musikken i højsædet og hun voksede op med koncerter, kunst, kultur og familiefester, hvor hun altid optrådte sammen med sin kusine. Da hun startede på efterskole gik hun for alvor i gang med skrive sange og udforske sig selv som artist. Efterfølgende tog hun til Uganda og arbejdede på et børnehjem. Hun har også boet i Grønland, men I dag bor hun på Frederiksberg og ved siden af musikken arbejder hun i Københavns lufthavn.

Lyt til A Beautiful Thing her

Find Laura Druzy

Instagram

Facebook