Thomas Buttenschøn – Vi Bliver De Største

Vi Bliver De Største er en kærlighedssang om at love hinanden at holde fast i sig selv og samarbejde om at få kærligheden til at fungere. Sangen tager dig på et romantisk rendez-vous mellem to mennesker og er en erklæring om at kridte skoene og gøre sit ypperste for at få kærligheden til at vokse. Produktionen har et uptempo feel, som byder op til dans, og der er heller ingen slinger i valsen når Thomas på overbevisende vis synger ‘Lov mig du altid danser’.

“Sangen handler om min kæreste og vores forhold. Hun elsker at danse, det har hun altid gjort og det skal hun blive ved med, for altid. Vi skal love hinanden at være tro mod os selv, og så skal vi være gode for hinanden. For selvom vi ikke var de første kærester, så bliver vi de største.”

Nyt album og solo Tour

Thomas nye solo Tour er netop annonceret. Turnéen strækker sig fra januar og kulminerer i foråret med udgivelsen at et nyt fuldlængde Thomas Buttenschøn album, som Thomas vil fremføre live sammen med en lang række af hans tidligere hits.

Vi Bliver De Største er skrevet af Thomas Buttenschøn og er produceret af Oliver McEwan. Udgivet på Wild North Music.

Thomas Buttenschøn (født 22. marts 1985 i Zambia) er en dansk sanger og sangskriver, som i 2006 fik et gennembrud med albummet “Fantastiske Mandag”. Thomas har efterfølgende udgivet flere albums, bl.a. ‘Er Der Godt Vejr I Himlen?’ i 2019, som hittede med sangen’ Hvis Du Ringer På Mandag’. Sideløbende har Thomas udgivet bøger, lavet børne tv, lavet et funk band, deltaget i MGP 2021 og medvirket i adskillige tv-shows.

Lyt til ‘Vi Bliver De Største’ her:

Stream

Find Thomas her:

Instagram

Facebook