Bettys første single siden sit anmelderroste debutalbum Grown

Betty Bass - Self Firs

Self First handler om at sætte sig selv først. Om at være ærlig over for sig selv og at det er okay ikke at give mere af sig selv til andre, end man kan. Som Betty rammende synger i første vers: ’Asking me to fill up your cup, when I don!t have enough to fill up my own, We can’t win, Not like this’. Et dillemma, som mange nok kan nikke genkendende til. Trackets produktion har et underspillet, laid back og moderne feel med fængende melodier, der viser, hvordan et sublimt r&b omkvæd skal skæres.

Nogen gange tror jeg, man har brug for at sætte sig selv i første række og give slip på de ting, der ikke længere gør én glad. Det handler om at mærke sig selv og måske være lidt selvisk for en gangs skyld. Jeg tænker meget på mine veninder, der er gået fra deres kærester. De har virkeligt haft det hårdt med både selv at have hjertesorger, men også at føle en enorm skyldfølelse over at gøre nogen, de holder af, så kede af det. Denne sang er til dem!”, fortæller Betty.

Nyt album undervejs

Betty er tilbage med helt nye sange og arbejder i øjeblikket på sit andet studiealbum. Self First er startskuddet på et nyt kapitel, nye sange og ny sound. Med Self First viser Betty, at hun konstant udvikler sig kunstnerisk og både er værdig og moden til at tage sin karriere op på højeste niveau. De næste singler ligger allerede klar. Glæd jer!

Self First er skrevet af Betty Bass, New York baserede Carleen Shankle og Peter Biker. Produceret af Peter Biker og udgives på Wild North Music.

Betty Bass
Betty er godt at i gang med at cementere sin position som Danmarks nye soulstjerne. Hun har over 2 mio afspilninger af Sideways på Spotify, er featured på et hav af spillelister, har fået godt med airplay på de største radiokanaler som P3, P4 og The Voice og hendes debutalbum Grown fra 2021 fik flotte anmeldelser af bl.a. Politiken, information, soundvenue og GAFFA.

Find Betty her

Instagram
Facebook