Thomas Buttenschøn i duet med X-factor finalist Tina Mellem

Thomas Buttenschøn tina Mellem

Fredag d. 24 Juni udkommer Hvorfor er det? – Hví er tað? 
– fjerde single fra Thomas kommende album

Thomas har i samarbejde med Tina Mellem fra X-factor skrevet sangen ‘Hvorfor er det? – Hví er tað?’. En sang om savn og adskillelse og om hvor svært det er at være væk fra dem, man holder af. En følelse som nok mange kan relatere til, enten pga. af arbejde eller under coronakrisen, hvor vi ikke kunne være sammen.

“Jeg arbejder jo hele tiden, fordi jeg elsker mit arbejde. Men jeg er væk hjemmefra og hele tiden på tour. Det er jo ikke meningen, at vi skal savne hinanden hele tiden. I den perfekte verden havde jeg hele mit crew af venner og familie med mig overalt – ligesom Mick Jagger” griner Thomas

Savnede sin far

Da Thomas skrev sangen inviterede han Tina ned i sit studie og spurgte om hun havde lyst til at hjælpe ham med at skrive sangen færdig. Tina fortæller:

“Da jeg hørte det Thomas havde skrevet, kunne jeg med det samme relatere til det. Min far arbejder som kaptajn og er derfor ude og sejle halvdelen af året. Det bare ik’ så fedt at vi hele tiden skal savne hinanden, når alle jo er mest glade, når familien er samlet.”

”Hvorfor er det? – Hví er tað? er skrevet af Thomas Buttenschøn og Tina Mellemgaard og er produceret af Oliver McEwan. Udgivet på Wild North Music.

Thomas Buttenschøn er en dansk sanger og sangskriver, som i 2006 fik et gennembrud med albummet “Fantastiske Mandag”. Thomas har efterfølgende udgivet flere albums, bl.a. ‘Er Der Godt Vejr I Himlen?’ i 2019, som hittede med sangen’ Hvis Du Ringer På Mandag’. Sideløbende har Thomas udgivet bøger, lavet børne-tv og medvirket i adskillige tv-shows.

Find Thomas her

Instagram
Facebook