Betty bass – Summer Nights ude nu

Fredag d. 9. September udkommer Summer Nights
– Bettys anden single siden sit anmelderroste debutalbum Grown.

Summer Nights handler om de lune, duftende sommernætter, hvor du drak vin med kæresten til langt ud på natten, indhyldet i sommerbrisen, som et magisk tæppe under en stjerneklar himmel. Om at give slip, leve i nuet og bekymringsfrit danse rundt til lyden af dit yndlingstrack og dine venners latter, som sidder og chill’er rundt om bålet på stranden. En ‘perfect night’ eller som Betty synger: “Summer Nights, You’ll never want to leave”

“Jeg er normalt den type der altid har 1000 ting om ørene og aldrig har så meget tid til bare ‘at være’. Men så er der lige de her helt magiske ‘summer nights’, som vi har haft så mange af her i sommer. De der nætter, hvor der er noget helt særligt i luften. Det er den stemning, jeg gerne vil holde fast i” fortæller Betty.

Trackets produktion er laid back, men har stadig tempo og nerve. Et moderne r&b track, som også kradser lidt i undergrunden. Bettys fængende og silkebløde melodier rammer lige ind i hjertekuglen, og byder dig velkommen til Bettys nye og genkendelige sound.

Nyt album undervejs

Betty er tilbage med helt nye sange og arbejder i øjeblikket på sit andet studiealbum. Med Summer Nights viser Betty, at hun konstant udvikler sig kunstnerisk og både er værdig og moden til at tage sin karriere op på højeste niveau. De næste singler ligger allerede klar. Glæd jer!

Summer nights er skrevet af Betty Bass, New York baserede Carleen Shankle og Peter Biker. Produceret af Peter Biker og udgives på Wild North Music.

Find Betty her:

Instagram
Facebook