Laura Druzy – Ego Life

-Lauras tredje single

I en blanding af retrosynth, pulsende bass og hårdtslående trommer omfavner Ego Life lyden af at blive drevet frem i det moderne liv. En fantasi om at være på toppen og gøre sig selv fri fra bekymringer. Et ego der ikke er tynget af janteloven eller behøver andre menneskers anerkendelse. En drøm om at sidde på en lyserød sky – på toppen af verden og kunne gøre og være det hele.

Med sangens energiske uptempo følger samtidig en melankolsk undertone. For på det personlige plan, skrev Laura Ego Life i en periode af sit liv, der var præget af modgang. Med stemmeproblemer og forandringer i sine omgivelser, blev selvet udfordret: Compete with the real stars and act like I got it got it got it.

Refleksioner

“Da jeg skrev Ego Life, prøvede jeg at manifestere alt det, som jeg ikke følte, at jeg hverken var eller kunne. Jeg tænker selv meget over det enorme behov for selviscenesættelse på sociale medier og dyrkelse af egoet, som kan skabe et enormt tomrum”.

Disse følelser og tanker bliver leget med i nummeret, der balancerer mellem på den ene side at turde at dyrke sig selv og føle sig fri – for det handler også bare om at have det sjovt og nyde sin ungdom – og på den anden side anerkende det tomrum, som kommer ved blot at stå alene.

‘Ego Life’ er opfølgeren til ‘Toy Boy’ og ‘A Beautiful Thing’ som begge havde god airplay på P3 upcoming listen og P4. Den er skrevet af Laura Druzy selv og produceret af Peter Biker for Wild North Music.

Find Laura her

TikTok @lauradruzy
Instagram
Facebook